En simpel vej

 til et sundere liv

erfaring_klinisk_diaetist
menuknap_inaktiv

Overvægt

Diabetes

Hjertekar sygdomme

Forhøjet kolesterol

Forhøjet blodtryk

PCO

Min erfaring

Jeg er uddannet klinisk diætist i 2006. Herefter blev jeg ansat som vejleder ved Slankedoktor.dk og rejste samme år til Holland med min kæreste. I den periode havde jeg mange online vejledninger, men fik samtidig lyst til at starte mit eget op.

Egen konsultation

I 2008 startede jeg min egen konsultation i Sundhedshuset i Aarup. Her udarbejder jeg kostplaner ud fra dialog med mine kunder. Samtidig giver den fysiske konsultation mig mulighed for at tilbyde en kropsanalyse og vejning. Min erfaring er at den fysiske vejledning giver et solidt grundlag for vægttab.

Foredrag

Ved siden af min konsultation holder jeg foredrag for firmaer, offentlige institutioner og sportsklubber om almen sund kost i forhold til træning, fødevarevalg og tilberedningsmetodikker. Læs mere under ”Foredrag”.

Kurser og undervisning

Jeg har afholdt teoretiske samt praktiske madlavningskurser i samarbejde med Diabetesforeningen til type 2 diabetikere med fokus på øget egenomsorg. Samtidig har jeg udarbejdet undervisningsmateriale til brug i behandlingen. Se undervisningsmaterialet her. Herudover har jeg undervist i teoretisk viden om sund kosts betydning for helbredet, praktisk madlavning og indkøb på AOF’s dagshold.

At skabe livsglæde og fornyet energi med vægttab samt velvære i form af færre skavanker.

Aut. Klinisk Diætist Marianne Sellebjerg
 
Konsultation:
Søndergade 2
5560 Aarup
Tidsbestilling: 
 
Alle hverdage fra kl. 8 – 20
på tlf. 28 29 32 34 
 

© Copyright Marianne Sellebjerg, www.mariannesellebjerg.dk