En simpel vej

 til et sundere liv

Løbeplan_MarianneBerthelsen
menuknap_inaktiv

løb

I gang med at løbetræne

Har du behov for at starte helt fra bunden? Ønsker du et vægttab eller ønsker du at kunne løbe længere eller hurtigere? Jeg kan hjælpe dig med at udarbejde en løbeplan med udgangspunkt i netop din motivation og i din nuværende løbetræning eller mangel på samme.

Målet med din træning

Med en løbeplan har du fokus på målet med din træning samtidig med at du løbetræner på en skånsom måde der matcher din aktuelle form.

Uden for din hoveddør

Løb er den motionstype flest danskere dyrker i dag. Du kan nemlig løbe når det passer ind i din hverdag. Det er altid tilgængeligt - lige uden for din hoveddør og der er ingen ekstra transporttid forbundet. Du kan løbe i det tempo der passer dig og du bestemmer selv længden af turen. Samtidig er det en effektiv måde at forbrænde kalorier på. Kort sagt, så bliver det ikke mere fordelagtigt.

Uddannelse til løbeinstruktør

Jeg har taget DGI´s uddannelse til løbeinstruktør. Som valgfrie temaer til uddannelsen valgte jeg løbets psykologi og træningsplanlægning. Løbets psykologi gav mig værktøjer til at kunne hjælpe mine kunder mentalt og til at motivere i opstartsfasen. Træningsplanlægning lærte mig at udvikle individuelle løbeplaner tilpasset den enkeltes behov og mål.

Løbeplan

 

kr. 150,-

 

Du har mulighed for at komme ind i min konsultation og få en kropsanalyse med i købet eller du kan vælge at bestille den online og få den tilsendt pr. mail.

 

Aut. Klinisk Diætist Marianne Sellebjerg
 
Konsultation:
Søndergade 2
5560 Aarup
Tidsbestilling: 
 
Alle hverdage fra kl. 8 – 20
på tlf. 28 29 32 34 
 

© Copyright Marianne Sellebjerg, www.mariannesellebjerg.dk