En simpel vej

 til et sundere liv

typisk_slankeforløb_diaetist
menuknap_inaktiv

TV Fyn

Ude & Hjemme

BT Online

Familie Journal

Lokalavisen

Måske du har set mig før?

Hvis du har set mig før, er det måske fordi jeg har deltaget i flere slankeforløb i ugeblade og på TV. Jeg deler gerne ud af min viden og gode erfaringer, så du har mulighed for at se, hvordan et typisk slankeforløb foregår og hvor effektivt det er.

TV Fyn

Jeg har deltaget i programmet ”Fod på vægten”, hvor jeg vejleder en række personer der ønsker at tabe sig. I programmet hører I baggrunden for de enkeltes overvægt og ser hvordan en vejledning og et slankeforløb typisk forløber. Her kan du finde alle 10 afsnit fra ”Fod på vægten”.

Ude & Hjemme og Familie Journal

Jeg har hjulpet Ude & Hjemme med ”Projekt Slankefamilie”, hvor de følger et pars kamp mod overvægten. Familiens mål er minus 75 kilo. Her kan du læse den første artikel ”Sådan vil vi tabe os” og en opfølgende artikel ”Har tabt 12 kilo” efter parret i 3 uger har fulgt min kostplan. Jeg er desuden en af diætisterne bag Familie Journals Slankeklub.

Artikler

Herudover bidrager jeg gerne med artikler til lokalavisen eller stiller min ekspertise til rådighed på BT Online, hvor jeg bruges som reference i artikler skrevet af chefdiætisten fra Slankedoktor.dk. Jeg vil sørge for at holde jer opdateret på seneste aktiviteter via min blog her på hjemmesiden.

diaetister_familiejournal

En del af holdet bag ”Familie Journals Slankeklub”

 

Aut. Klinisk Diætist Marianne Sellebjerg
 
Konsultation:
Søndergade 2
5560 Aarup
Tidsbestilling: 
 
Alle hverdage fra kl. 8 – 20
på tlf. 28 29 32 34 
 

© Copyright Marianne Sellebjerg, www.mariannesellebjerg.dk