En simpel vej

 til et sundere liv

Spinning_Seniorer_Aarup
menuknap_inaktiv

Spinningsko er at foretrække, men almindelige kondisko kan også bruges.


Det er en god idé at medbringe drikkedunk og ekstra håndklæde

til timerne.

Spinning for seniorer

Jeg har valgt at opbygge mine programmer, så de er tilpasset seniorer - eller 60+ som jeg kalder det. Vi cykler sammen i 1 time til god musik og i et tempo, der passer alle. Der er lidt flere pauser imellem sangene end ved en normal spinningtime, men alle er garanteret sved på panden og et smil på læben.

Højt humør og hyggeligt samvær

Det gode ved spinning er, at alle kan være med uanset kondition og eventuelle skavanker. Belastningen på hjulet stilles på hver enkelt cykel, således at deltagerne selv bestemmer, hvor meget de kan klare. Er du frisk på en time med højt humør og hyggeligt socialt samvær? Så kom og vær med!

Hvad er spinning?

Spinning (eller indendørs cykling) er en form for konditionstræning, hvor man i hold eller enkeltvis træner på specialbyggede kondicykler. Træningen foregår som regel i træningscentre. Holdet bliver trænet igennem et planlagt forløb, som styres af en instruktør og man cykler i takt til musik.

Holdtider

 

Holdene kører fra september til og med april. Der er opstart i uge 38. Prisen er kr. 1.160 for 29 uger. Der er mulighed for at betale beløbet af to omgange. Undervisningen afholdes i Aarup Fysioterapi & Træningscenter.

 

Spinning Seniorer

Tirsdag kl 10.15-11.15

Onsdag kl. 9.15-10.15 – nyt hold

Torsdag kl. 9.00-10.00 

Aut. Klinisk Diætist Marianne Sellebjerg
 
Konsultation:
Søndergade 2
5560 Aarup
Tidsbestilling: 
 
Alle hverdage fra kl. 8 – 20
på tlf. 28 29 32 34 
 

© Copyright Marianne Sellebjerg, www.mariannesellebjerg.dk