En simpel vej

 til et sundere liv

succeshistorier_kunder
menuknap_inaktiv

”Jeg ved jo godt hvad jeg skal spise, men alligevel kom der flere kilo på år efter år. Så da jeg læste at vores firma ville benytte diætist, tænkte jeg at nu skal det være. Jeg var nemlig træt af bluser som ikke kunne nå ned over numsen og som var for stramme.
Jeg har indtil videre tabt 12 kilo ved at gå til diætist. Jeg fik en kostplan over, hvor meget jeg skulle spise - og det var meget! Jeg har endda fået plads til 3 glas rødvin om ugen. Nu kan min mand og jeg skåle med hinanden fredag aften med god samvittighed.
Jeg har fået en plan som jeg nemt kan følge med mad som vi alligevel spiser og med plads til både ost, pålæg, sovs osv. Det kræver lidt vejning af portionerne i starten, men hurtigt lærer man, hvor meget maden vejer. Vi er en familie på 4 som spiser godt og det kan sagtens lade sig gøre, at spise det samme som resten af familien. Der skal bare lidt flere grøntsager til, men det har været sundt for hele familien.
Det giver et kick at tabe sig. Førhen har jeg altid opgivet når vægttabet gik i stå. Denne gang bliver jeg ved, for det kan betale sig! De skal nok ryge af og selve vejningen fra gang til gang gør, at man ikke ”falder i”.
De aftener hvor sukkertrangen kommer, er der gode løsninger. Intet er forbudt, det skal bare være i små mængder! Så et lille stykke chokolade og lidt müslibar gør underværker.
Jeg går efter 20 kilo i alt. Hvis jeg bare har Marianne ved min side så går det - det ved jeg. Det er skønt at have en at dele vægttabet med og det hele er super fortroligt og professionelt.”

”Jeg startede hos Marianne, da jeg meget gerne ville tabe mig 10 kg inden mit bryllup.
Lysten til at tabe mig var stor, da jeg ikke ville se på billederne fra brylluppet og tænke at jeg kunne have gjort mere for at tabe mig.
Marianne hjalp mig med at finde motivationen og med at komme tilbage på rette spor når det var svært.
Min kostplan tog udgangspunkt i min hverdag og det gjorde den lettere at følge.
Marianne har været rigtig god til at sætte sig ind i mine daglige problemstillinger. Dermed har hun kunnet hjælpe mig med at fjerne nogle af de fælder, som der ellers ville være.
Jeg har været meget tilfreds med at gå hos Marianne og kan klart anbefale det til andre, der af en eller anden grund har et ønske om at tabe sig.”

Aut. Klinisk Diætist Marianne Sellebjerg
 
Konsultation:
Søndergade 2
5560 Aarup
Tidsbestilling: 
 
Alle hverdage fra kl. 8 – 20
på tlf. 28 29 32 34 
 

© Copyright Marianne Sellebjerg, www.mariannesellebjerg.dk