En simpel vej

 til et sundere liv

zumba_fitness_MarianneBerthelsen.jpg
menuknap_inaktiv

zumba_toning

En time med god latinamerikansk musik, håndvægte og fuld fart over feltet. For dig der gerne vil have sved på panden, samtidig med at du har det sjovt.

 

 

zumba_gold

For dig, der er gået på efterløn, pension, barsel eller af anden grund har tid om formiddagen og som har brug for, at tempoet er sat lidt ned i forhold til en almindelig zumbatime.

Hvad er Zumba Fitness?

Zumba Fitness blev skabt i midten af 90érne af sydamerikaneren Alberto ”Beto” Perez, som træner berømtheder og er koreograf for internationale popstjerner. Beto kombinerede sine foretrukne latinamerikanske rytmer med sine hotte internationale dansetrin og Zumba Fitness blev skabt. Det er en af de hurtigst voksende dansebaserede fitnessformer som er elsket på grund af den smittende musik og de nemme dansetrin.

Officiel uddannelse til zumbainstruktør

For at få tilladelse til at undervise i Zumba har jeg taget den officielle uddannelse til zumbainstruktør (Basis 1), hvor der undervises i de grundlæggende trin og bevægelser samt i hvordan en undervisning kan foregå. Hvis du ønsker at undervise i Zumba på andre niveauer, skal du gennemføre yderligere kurser. De forskellige niveauer i instruktøruddannelsen giver de bedst mulige forudsætninger for at arbejde som instruktør. Jeg har taget uddannelsen til Zumba Gold og Zumba Toning.

Zumb Instructor Network

Jeg er medlem af Zumb Instructor Network (ZIN), hvilket betyder, at jeg en gang om måneden modtager enten en DVD med koreografi eller cd'er med musikken. Dette bevirker, at der ofte er nye trin på programmet.

Holdtider

 

Holdene kører hele året undtagen juli. Du betaler for 10 uger ad gangen og kan hoppe af og på, som du har lyst. Undervisningen afholdes i Aarup Fysioterapi & Træningscenter.

 

Zumba

Mandag kl. 19.00-20.00

Holdet er i gang

 

Zumba Gold

Tirsdag kl. 9.00

Holdet er i gang

 

Torsdag kl. 10.15-11.15

Opstart i august 2013

Aut. Klinisk Diætist Marianne Sellebjerg
 
Konsultation:
Søndergade 2
5560 Aarup
Tidsbestilling: 
 
Alle hverdage fra kl. 8 – 20
på tlf. 28 29 32 34 
 

© Copyright Marianne Sellebjerg, www.mariannesellebjerg.dk